onsdag 1 oktober 2014

Never had somebody I could fuck hardcore


Detta med att det var sommar för så kort stund sen?
Och att allt jag ville göra var att simma, äta vattenmelon och dricka öl på en klippa. 
                 ★☭⚑♀★☭⚑♀★☭⚑♀★☭⚑♀★☭⚑♀★☭⚑♀★☭⚑♀★☭⚑♀★☭⚑♀★☭⚑♀

"RIKSDAGEN BLIR ETT NÖJESHUS. PARTILOKALER BLIR PLATSER DÄR VI LÄR OSS VARA VERKLIGT DEMOKRATISKA OCH DELAKTIGA. ARBETSFÖRMEDLINGAR BLIR GEMENSAMMA TERAPIMOTTAGNINGAR DÄR VI GÖR OSS AV MED SKAMMEN OCH SKULDEN SOM ARBETSLINJEN INDOKTRINERAT OSS I. GALLERIOR BLIR ÖPPNA RUM FÖR EXPERIMENTELL KONST OCH MUSIK. ROBOTAR TAR ÖVER PRODUKTIONEN. DATABASER SKINGRAR HIERARKIER OCH ALL KUNSKAP DELAS FÖR ATT OMÖJLIGGÖRA KASTER AV EXPERTER OCH BYRÅKRATER. VÅRD, UPPFOSTRAN OCH OMSORG SKÖTS AV ALLA. MAT ODLAS PÅ ALLA STADENS GRÖNOMRÅDEN OCH DELAS GEMENSAMT. POSITIONER FÖR NÖDVÄNDIG DRIFT OCH SKÖTSEL VARVAS. PERSONBILAR ÄR FÖRÅLDRADE OCH KOLLEKTIVTRAFIKEN ÄR GRATIS OCH NÅR ÖVERALLT. ALL KOMMERSIELL VERKSAMHET HAR UPPHÖRT. BARN ÄR LIKVÄRDIGA MEDMÄNNISKOR MED EGEN RÖST I SAMHÄLLET. I VARJE BOSTADSOMRÅDE FINNS ORGANISERADE KVINNOFÖRBUND OCH RÅD FÖR ATT OMÖJLIGGÖRA MANLIGT VÅLD I OCH UTANFÖR HEMMET. BIBLIOTEK FINNS VID VARJE HÖRN. ALLA STADSGARAGE GÖRS OM TILL PLATSER FÖR SPORT OCH LEK. ALLA KONTOR HAR BLIVIT ATELJÉER. OCH SÅ VIDARE, OCH SÅ VIDARE."


Låten nedan är typ den mest romantiska jag hört, vet inte vad det säger om någonting.        Nu bor jag i Uppsala. Det är här jag dansar, cyklar, pluggar och gråter och det trivs jag med.


Tänker på att kanske få ge lite kärlek någon gång? 


Jag har jävligt korrekt spritade händer och kan allt om basala hygienrutiner men har fett hår och äcklig andedräkt.
För lite mer än en månad sen bodde jag på landet så långt ifrån allt och nu bor jag på nionde våningen i en stad. För lite mer än två månader sen jobbade jag mina sista dagar på hemtjänsten och nu är jag insparkad som sjuksköterskestudent. 
Fan vad bra att saker rör på sig lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar